THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN - PART 1 - "Relive" TV Spot

26 Temmuz 2009 Pazar

Edward Cullen Ropörtajı..!!!

14/6/2009 - Cosmogirl Haziran Sayısında(66.sayı) Robert Pattinson





Cosmo Girl Haziran Sayısı'nda ( 66.sayıda );
Robert Pattinson kapakta bulunuyor.
Röportajı var..

O, kötü öpüştüğünü itiraf edecek kadar samimi, müzikal anlamda çok yetenekli, kızları derinden etkileyecek kadar yakışıklı biri… Robert Pattinson son dönemin yeni ilahı!

Yaklaşık dört sene önce ABD'de yayınlanan ve Amerikan Kütüphaneler Birliği tarafından 2005 yılının en iyi kitabı ödülüne layık görülen, Stephenie Meyer'ın Twilight adlı fantastik kitabından uyarlanan filmde, karşımıza öyle karizmatik bir adam çıktı ki, hepimiz onun delici bakışlarının etkisine girdik ve adeta toplu hipnotize olduk. Sadece bakışları değil duruşu, yürüyüşü, darmadağınık saçları ve hafif beyaz pudraya bulanmış teni, bize onun vampir olduğunu unutturdu. Sayesinde vampirlere sempati besler olduk!



CANDAN DURUSÖZ

Haberin devamını Cosmogirl dergisinin 66. sayısında bulabilirsiniz!




Derginin Resimleri











+++++++++
Büyük Boy Poster Hediye





alıntıdır: http://twilightfantr.com/forum/



14/6/2009 - Normal Erkekler vs. Edward Cullen

A normal guy would say: "I love you baby!"
Edward Cullen would say: "You're my life now."

**Normal bir erkek : ''Seni seviyorum!'' der.
**Edward :
''Sen artık benim hayatımsın.'' der.

A normal guy would say: "I think I'm fallin in love with you."
Edward Cullen would say: "And so the lion fell in love with the lamb."

**Normal bir erkek ''Galiba sana aşık oluyorum.'' der.
**Edward :
'' Sonunda aslan kuzuya aşık olur.'' der.

A normal guy would chose a random song from a random artist and dedicate it to you.
Edward would sing a song that he made by himself while he plays piano.

**Normal bir erkek rasgele bir şarkıcıdan, rasgele bir şarkı seçer ve sana onu ithaf eder.
**Edward piyano çalarken kendisinin yaptığı şarkıyı çalar ve okur.

If you die, a normal guy would find another girl to fall in love with.
If you die, Edward would kill himself because living a life,without you, doesn't worth to be lived.

**Eğer ölürsen, normal bir erkek kendine başka bir kız bulur.
**Eğer ölürsen, Edward kendini öldürür çünkü sensiz bir hayat, yaşamaya değmez.

Well, I wasn’t going to live without you. But I wasn’t sure how to do it—I knew Emmett and Jasper would never help… so I was thinking maybe I would go to Italy and do something to provoke the Volturi.
*Kitaptan alıntı : Sensiz yaşamayı planlamıyordum.Ama bunu nasıl yapıcağımdan emin değildim.Emmett ve Jasper bana asla yardım etmezdi biliyordum...belki italyaya gidip volturileri kışkırtırtmak için birşey yaparım diye düşündüm.

When you were far away from each other, a normal guy would say "I miss you."
When you were far away from each other, Edward would say "It's like you've taken half my self away with you."

**Normal bir erkek, birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Seni özlüyorum.'' der.
**Edward,
birbirinizden uzakta olduğunuz zaman, ''Sanki bir yarımı seninle bırakmışım gibi hissediyorum.'' der.

A normal guy would say: "I love you, I told you many times, believe me!"
Edward Cullen would say: "After all the thousand times I’ve told you I love you, how could you let one word break your faith in me?"

**Normal bir erkek ''Sana kaç defa seni sevdiğimi söyledim, bana inan!'' der.
**Edward
''Sana binlerce kez seni sevdiğimi söylememden sonra, nasıl tek bir kelimenin benimle ilgili inancını yıkmasını sağlayabilirsin?'' der.

A normal guy would say: "You are really important to me."
Edward Cullen would say: "Do you really have any idea how important you are to me? Any concept at all of how much I love you?"

**Normal bir erkek '' Sen gerçekten benim için çok önemlisin.'' der.
**Edward
'' Benim için ne kadar önemli olduğun hakkında bir fikrin var mı? Seni ne kadar çok sevdiğim hakkında herhangi bir fikrin?'' der.


A normal guy would say: "Before you, I was lost."
Edward Cullen would say: "Before you, my life was like a moonless night. Very dark, but there were stars—points of light and reason… And then you shot across my sky like a meteor. Suddenly everything was on fire; there was brilliancy, there was beauty. When you were gone, when the meteor had fallen over the horizon, everything went black. Nothing had changed, but my eyes were blinded by the light. I couldn’t see the stars anymore. And there was no more reason for anything."

**Normal bir erkek '' Senden önce, ben yoktum.'' der.
**Edward
'' Senden önce hayatım aysız bir gece gibiydi. Çok karanlıktı ama yıldızlar vardı...Ve sen, gökyüzüme bir meteor gibi girdin. Ve bir anda her şey yanmaya başladı. Parlaklık vardı, güzellik vardı. Sen gittiğinde ve meteor ufka düştüğünde, her şey simsiyah oldu. Hiçbir şey değişmedi ama gözlerim ışık yüzünden kör olmuştu. Artık yıldızları da göremiyordum. Ve artık hiçbir şeyin anlamı yoktu.'' der.

Kaynak: facebook

9/6/2009 - Breaking Dawn ile İlgili.......

Bellanin hasta olmasinin bir sebebi de bebeğin surekli iceriden Bellanin kanini emmesi. YAni icten icten yiyip bitiryor Bellayi. Carlisle ve Edward daha dogrusu butun vampir dunyası boyle bir seyin olabilecegini, yani vampir -insan birlikteliginden bir bebek dunyaya gelebilecegini hic bilmedikleri icin bebegin gelisimi, ne yedigi hakkinda bir bilgiye sahip degillerdi. Ayrica bebek daha cok vampir ozelligi tasidigi icin derisi de tipki Edward ve diger vampirler gibi kalin oldugu icin ultrasound makinasida bebegin goruntulenmesini saglayamiyordu. Bu yuzden kör kuyu gibi, bebek hakkinda kalp atislari disinda hicbir bilgiye sahip degilllerdi. Bir gun Carlisle bebek hakkinda JAcopa bilgi verirken yani bebek hakkinda hicbir bilgiye sahip olmadiklarini anlatirken , Jacop icinden "ona kan verseniz eminim doyacaktir" diye dalga gecerek düşündü. BUnu Edward duydu ve hemen uygulamaya koyuldular. Bellaya bardakla kan getirdiler. Once bellanin tiksinecegini zannettiler ama Bella kokusundanda tadindan da tiksinmedi hoslandi bile.KAdinların hamilelikte aşerme olayi gibi birsey. Boylece birazik olsun bebegin iceride sakin durmasini sagladilar.

Bebek bir sure buyudukten sonra Bellanin kemiklerini iceriden kirmaya basladi. Cunku iceride yasayabilecegi ortam kuculmeye bebek de hergun büyümeye baslamisti. Bellanin olmesi kacinilmaz bir olaydi.

Edward Bellanin hamileligini ilk ogrendigi anda (balayinda ogrendiler) hemen bellayı carlisle a goturup bebegi aldirmak istedi ama Bella bunu anladigi an Edwarda hicbir sey soylemeden Rosalie yi aradi ve bebegi korumasi icin yardim istedi.Rose'un hayatta en cok istedigi sey bebek oldugu icinde bu teklifi gozu kapali kabul etti ve bebegi carlisle ve Edwarddan korudu.Aslinda Edwardi Bellaya neredeyse yaklastirmadi diyebiliriz. Tuvalete bile kendisi kucaginda goturdu..Edward sadece Bellanin dizlerine kahrolmus bir sekilde onun çöküşünü izlemek zorunda kaldi. Bütün bunlari yaparken Bellanin plani tabii ki hala vampir olmakti. Eger bebek dogarken ölürse biliyordu ki edward onu vampire cevirecekti. Ama bilmedigi birsey vardi ki Bella ölmeden önce bebek içten içe onu kemirdigi için vampir olacak kadar gücü kalmayabilirdi ,bünyesi bunu kaldiramayabilirdi.Carlisle bu sekilde düşünüyordu. Fakat Edward zehiri bellanin tam kalbine vurmayi onerdi Carlisle'a. Ve bunu denedi. Bella Ölünce kalbi daha durmadan , zehiri damarlara değilde direk kalbe verdigi icin Bella hemen toparlandi ve iki uc gun icinde vampir olarak dünyaya gözlerini açti.


bu arada EdwardBella'ya zarar verdiği için bebeği sevemiyor bir türlü; ama düşüncelerini duyana kadar... Renesmee'nin Bella'yı çok sevdiğini ve ona zarar vermek istemediğini, onların her söylediğini anlayıp annesinin karnında kendini kontrol etmeye çalıştığını öğrenince o da umutlanmaya başlıyor.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

New Moon...

Twilight Dünya basınında ses getirmeye devam ediyor son olarak Entertainment Weekly'nin Haftalık Hit Listesinde 1. ve 3. sırada Twilight var