THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN - PART 1 - "Relive" TV Spot

30 Temmuz 2010 Cuma

Kristen Stewart, Robert'a hareket çekiyor!

Favori filmlerinin ne olduğu sorulunca, Twilight’ın yakışıklı vampiri Robert Pattison: ‘’Runways” yanıtı vermiş. Ve Kristen Stewart da fotoğrafta görceğiniz üzere malum el hareketini yapmış…

Robert’ın cevabının Runways olmasının nedeni de filmdeki Kris ve Dakota’ nın öpüşme sahnesiymiş..Kris'in yaptığı hareket bütün robert hayranlarını ayağa kaldırmış olmalı=))

Kınadık seni Kris :)

Kristen: Kariyerimle Angelina'yı Gölgede Bırakacağım

Özellikle seksi yüz hatları Angelina Jolie’ye benzetilen ve Hollywood’un yeni Jolie’si olacağı iddia edilen genç oyuncu Kristen Stewart, hakkında yapılan bu benzetmelerin hiç hoşuna gitmediğini söyledi.

Hiç kimseyi kendine örnek almadığını ve birine benzetilme fikrinden haz etmediğini belirten 20 Yaşındaki oyuncu,tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Angelina Jolie’yi çok güzel buluyorum.Onun görüntüsüne ve yardımsever kişiliğine herkes gibi bende hayranım.Ancak aynı şeyi sinema kariyeri için söyleyemeyeceğim.Ona baktığımda,oyuncudan çok bir anne görüyorum.Onun için ailesi ön planda,oysa benim bütün hayatım sinema.Jolie’ninkinden daha renkli bir kariyerim olacağına eminim..”

JOLIE’NIN GÜZELLİĞİNİN OYUNCULUĞUNDAN BİR ADIM ÖNDE OLDUĞUNU BELİRTEN STEWART, “BEN ÖNCELİKLE YETENEĞİMLE KONUŞULMALIYIM” DİYOR..

Eclipse (Tutulma) Filmi- Quileute Efsanesi

İşte Jacobumun babasının anlattığı Quileute efsanesi:

“Quileute başta küçük bir kasabaydı.
Ama sihir her zaman kanımızdaydı.
Mükemmel ruhani savaşçılardık…
Şekil değiştirenlerdik… Güçlü kurt haline dönüşürdük.
Bu, düşmanlarımızı korkutup kaçırmamızı sağladı.
Kabilemizi korudu.
Bir gün savaşçılarımız bir yaratıkla karşılaştı.
Bir insana benziyordu ama kaya gibi sertti.
Ve buz kadar soğuktu.
Savaşçılarımızın sivri dişleri sonunda onu paramparça etmişti.
…ama sadece ateş onu tamamen yok edebilirdi.
Soğuk adam yalnız değildir diye korku içinde yaşadılar.
Ve haklıydılar da…
Tüm köyden öcünü aldı.
En yaşlı şefimiz Taha Aki kabileyi koruyabilecek son ruhani savaşçıydı.
Oğlu öldürüldüğünde…
(Taha Aki kurda dönüşür ve oğlunu öldüren vampir kadına saldırır.)
Taha Aki’nin ruhani karısı onun dövüşü kaybedeceğini anlamıştı.
Üçüncü karısı sihri olan biri değildi.
Bir tanesinden başka özel bir gücü yoktu;
Cesaret.
Üçüncü karısı Taha Aki’nin soğuk kadını yok etmesine yetecek kadar dikkati dağıtmak uğruna kendini feda etmişti.
Kabileyi o kurtardı.
Zamanla düşmanlarımız yok oldu.
Ama biri kaldı.
Soğuk olanlar.
Sihrimiz onlar yakınımızdayken canlanır.
Artık bunu hissediyoruz.
Tehdidi kanımızda hissediyoruz.
Korkunç bir şey yaklaşıyor.
Ve hepimiz hazırlıklı olmalıyız.
Hepimiz…”

Kristen Stewart Düğün İstemiyor !

Twilight serisiyle yıldızı parlayan genç yıldız Kristen Stewart düğün istemediğini belirtti!

Rol arkadaşı Robert Pattinson ile aşk yaşayan 20 yaşındaki Kristen Stewart, KADINLARIN BEYAZ BİR ELBİSEYLE EVLENMEYİ NEDEN BU KADAR HAYAL ETTİKLERİNİ ANLAMIYORUM” şeklinde ilginç bir açıklama yaptı.

Habertürk

Robert Pattison: Kris'e Acımayacağım!

Robert Pattinson, Breaking Dawn’ın çekimlerinin başlaması için heyecanlı ama dört gözle beklenen sahneler onunki değil. İngiliz oyuncu, Kristen’ın vampir makyajıyla uğraşmasını görmeyi bekleyemediğini söylüyor çünkü Kris, üç film boyunca Robert’ın şikayetleri hakkında hiç anlayış göstermemiş.


“Bütün seri boyunca, lens takmak, bütün o makyaj ve bunun gibi zorluklar hakkında şikayet ettim.” diyor. “Ve o daima “Oh, hadi ama. O kadar zor değil.” der gibiydi.”

24 yaşındaki aktör ekliyor “Bunun hakkında çok şikayet edeceğini biliyorum ve ona hiç anlayış göstermemeyi dört gözle bekliyorum.”

Eclipse Oyuncuları Neyi Saklamak İstiyor ?

30 Haziranda seyircisiyle kucaklaşan ve hala vizyonda olan, Tutulma filminin gönlümüze taht kuran sempatik oyuncuları, bakalım hatıra olarak neyi saklamak istiyorlarmış..

Robert Pattinson: “Setle ilgili her şeyi saklıyorum. Edward’ın bütün eşyalarını çaldım.”

Kellan Lutz: “Emmet’in cipi! O arabayı ilk filmin çekimlerinden beri istiyorum. Hep söylüyorum ama hiçbir şey olmuyor. Hala bekliyorum!”

Xavier Samuel: “Vampirlerin kıyafetleri olabilir, mesela Riley’in ceketi.Koşarken biraz parlıyor, fakat iyi gözüküyor. Bu ceketlerle koşmanızı tavsiye ediyorum.

Tinsel Korey: Setteki herkesle olan ilişkimi. Biz gerçek bir aile gibiyiz. Bizim ilişkimiz çok özel.

Taylor Lautner: “Karakterim hep kot şortlar giydi, o yüzden onları almam lazım. Bu benim tek seçeneğim.”

Elizabeth Reaser: “Orjinal Esme bilekliğimi. Mağazalarda taklitlerini gördüm ama ben film çekimleri boyunca taktığım bilekliği istiyorum. O benim.”

Peter Facinelli: “Carlisle’nın yüzüğü! Üzerinde bütün ailenin sembolü olan Cullen arması var. Onu eve götürüp çekmecede yada başka bir yerde saklamak istiyorum. Bir keresinde onu parmağımdan çıkaramamıştım, o yüzden eve onunla gittim.

Julia Jones: “Leah’ın kıyafetlerini.”

Alex Meraz: “Giydiğim bütün şortları! Her filmde aynı şortu giyiyoruz ama her film için daha da büyümem lazım, o yüzden sortlar dar geliyor. Serinin sonunda parçalanacak. Hey, onu satabilirim.”

Sarah Clarke: “Eclipse’de karakterim bir kovboy şapkası takıyordu ve onu saklamama izin verdiler. Şimdi film bitti, onu eskisi kadar çok takamayacağım.

Bir Fan Yapımı Breaking Dawn - Safak Vakti fotosu

Sabırsızlıkla beklediğimiz, Breaking Dawn-Şafak Vakti filminin bir fan yapımı fotosu daha..Söylenenlere göre twilight serisinin en çok begenilen filmi breaking dawn olcak. Filmde savas sahneleri cok olacağından ve bellanın wampir olacağı seri oldugundan herkes sabırsızlıkla beklemektedir..

Eclipse Türkçe Alt yazılı Full İzle

Daha önce orjinal dilli halini paylaşmıştık.Şimdi Türkçe alt yazılısını bulduk ve sitemizde yer veriyoruz.Fakat yine eski konuda da belirttiğimiz gibi , gidip sinemada izlemeniz taraftarıyım.Hem böylece filmimizin izlenme oranı sizin sayenizde yükselecek.Yani buna sizin de bir katkınız olacak.

Türkçe Alt Yazılı İzlemek İçin Aşağıdaki Resme Tıklayın!.

Taylor’un Yeni Filmi: Abducation Afişi

Taylor Lautner’ın yeni filmi Abduction (Kaçırma)’nın afişi yayınlandı. 2011 yılında gösterime girmesi beklenen gerilim filminin yönetmenliğini de John Singleton üstleniyor.

Taylor Lautner ve Atı Hori =))

Alacakaranlık serisiyle büyük bir başarı elde eden genç aktör Taylor Lautner’ın sıkı bir fanıysan, eminim Lori isminde bir ata sahip olduğunu biliyorsundur. Ve Taylor atına binerken objektiflere işte böyle yakalanmış :)

Twilight,Eclipse,New Moon figürlerinden haberiniz var mı?

Hey sen! Twilight FAN’ı! Neca Toys tarafından hazırlanan birbirinden güzel Twilight oyuncaklarını gördün mü? Bunlar gerçeğiyle birebir!

Oyuncakları incelemeye ne dersiniz?

Bella Oyuncağı
Twilight Yeni Ay Bella Figürü Oyuncağı

Devamını merak ediyorsun! Yazının devamına TIKLA! Jacob,Edward,Alice oyuncakları içeride!
Alacakaranlık Bella Figürü Oyuncağı

Twilight Edward Cullen Oyuncağı
Twilight Edward Cullen Figürü Oyuncağı
New Moon Edward Cullen Figür Oyuncağı

ve ve ve karşınızda yakışıklı Jacob!
Twilight Jacob Figürü Oyuncağı
New Moon Jacob Oyuncağı

Oyuncakların fiyatları 49,90 Türk Lirası… Daha önce Mattel Firmasının Barnie Oyuncaklarına Twilight serisinin figürlerini katacağını duyurmuştuk ama bunlar bambaşka!

Taylor Lautner Sadece Kızları Çekici Buluyor

Eğer gardrobunuz ve davranışlarınız Paris Hilton’u andırıyorsa, o zaman üzgünüz Twilight yıldızı Taylor Lautner size yakın zamanda çıkma teklif etmeyecek.


The Twilight Saga oyuncusu Now’a söylediğine göre o “sade” kızları tercih ediyor ve buna Kristen Stewart’ın canlandırdığı Bella’yı örnek olarak gösteriyor.

18 yaşındaki oyuncu: “O sade bazen bana göre çekici olan bir kız. Ortalama bir kız, sakar fakat bence güzel, yani bilmiyorum… sadece onda olması gereken şeylere sahip.” açıklamasını yapıyor.

Bellanın Filmlerin Basında Söylediği Sözler

Nasıl öleceğimi hiç düşünmemiştim; ama sevdiğin biri için can vermek ölmek için güzel bir yol gibi görünüyor.
twilight

Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar ölümleri olur zaferleri öpüşürken yok olan ateş ve barut gibi..
new moon

Ateş ve Buz Bazıları dünyanın sonunun ateş olduğunu söylüyor,Bazıları da buz. Tutkuyu Tattığımdan Ateşi tercih ediyorum ben…. Ama iki kere yok olacaksa dünya, biliyorum nefreti yeterince Buzla da yok olsun diyebilecek kadar
eclipse

çocukluk sadece doğumdan belli bir yaşa kadar süren bir dönem değildir ve belli bir yaşı da yoktur.
çocuk büyür ve çocukça şeyleri bırakır.
çocukluk hiç kimsenin ölmediği bir krallıktır…

breaking dawn

Taylor Lautnerın Kaldığı ev

Alacakaranlık efsanesinin yürek yakan kurt adamı Jacob Black’in evini merak mı ediyorsun? O zaman aşağıdaki fotoğrafa bir bakmanı öneririm. Çünkü yakışıklı oyuncu Taylor Lautner bu evde kalıyor! Hepiniz daha lüks bir ev bekliyodur. Bence Bu ev o kadar lüks değil Taylor gibi bir oyuncunun daha güzel bir evi olması gerekirdi bence =))

Alacakaranlık Yeni Ay Parodisi


Henüz dilimize yeni yeni giren Parodi kelimesi, bir eser’in yapısını ele alarak komik ve mübalağası bol olan yönlerini ortaya koymayı amaçlar. İzleyenleri güldürmek ön planındadır. Yazı gibi eserlerde başlamasına rağmen yeni yeni sinema eserlerine de uyarlanıyor. En büyük örneklerinden biri Korkunç bir film serileridir ve şimdide Twilight, New Moon filmi içinde yapılmış. Böyle şeyleri izleyince eminim bütün herkes filmden soğuyodur. Ama katlanıcaz artık film o kadar güzel ki herkes filmin hakkında birşeyler yapıyor =)) İyi seyirler…

Vampires Suck (Biri Beni Isırdı) Filminin Tamamını İzle

Alacakaranlık serisiyle bir nevi dalga geçen bir filmin önümüzdeki günlerde ( ki bu 18 Ağustos oluyor) vizyona gireceğiniz sizlere duyurmuştum. Bazılarınız dalga gectikleri için sevmeye bilirsiniz.

Biri Beni Isırdı

Ve işte bahsettiğim Vampire Suck (Biri Beni Isırdı) filminin tamamı sanal aleme düşmüş vaziyette.. Film her ne kadar bazı Twilight hayranlarını sinirlendirmiş olsa da, bazıları bu filmi eğlenceli bulup, filme gitmeyi düşünüyor. İnternete düşen bu filmi de izlemek isteyenler vardır muhakkak aranızda. Alt yazılı olarak izlemek için buraya tıklamanız yeterli.. İyi seyirler..

Vampires Suck – Biri Beni Isırdı Filmi Full İzle

Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Fantastik, Gençlik, Komedi
Yönetmen:Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Senaryo:Jason Friedberg, Aaron Seltzer
Yapımcı:Peter Safran, Will Greenfield, Jennifer Booth, Jerry P. Jacobs
Görüntü Yönetmeni:Shawn Maurer
Müzik:Orest Sushko
Gösterim Tarihi: 26 Kasım 2010 (Türkiye)
Konusu: Becca iki kişi arasında kararsızlık içerisindedir. Biri soluk benzli karamsar çocuk diğeri gay ve sevimliliğiyle ona kardeşini hatırlatan çocuktur.Karar vermek için bir yemek daveti verir bu aile yemeği olaysız sağ sağlim atlatılmalıdır.Ama hiç bişey Beccanın düşündüğü gibi olmayacaktır.

Fragman :


My Own Worst Enemy Dizisinde Taylor Lautner Oynuyor

Alacakaranlık serisiyle dünya çapında bir üne kavuşan yakışıklı oyuncu Taylor Lautner, 2008 ABD yapımı My Own Worst Enemy dizisinin kadrosunda bulunuyor. Üstelik bu kadroda yine aşina olduğumuz bir isim yer alıyor. O da serinin 4. filmi Şafak Vakti’de Renesmee karakteri ile boy gösterecek olan genç yıldız Bella Thorne. Bella Thorne dizide Taylor’un kız kardeşini canlandırıyor.

Dizinin Konusu:

Beynine yerleştirilmiş bir çip ile kişilik bölünmesi yaşayan bir adamın iki kişiliği de birbirinden habersiz. [Ajan Edward Albright ve diğer kişiliği Henry Spivey] Bu ikilinin birbirleri ve düşmanları arasındaki mücadeleyi anlatan bol aksiyonlu bir dizi.

Yönetmenliğini David Semel’in üstlendiği bu dizi ilk sezon bölümleri ile TNT’de her cuma saat 22.15′te ekranlara gelecek. Taylor hayranları bu fırsatı kaçırmasınlar ;) Taylorı baska bi filmde veya dizide görmek herkese tuhaf geliyodur alışmısız onu hep kurt adam rolunde görmeye=)

Eclipse Setinden Görüntüler

kurt adamlar ve volturiler sette



edward bella arabada polis istasyonu sahnesi
billy burke'de sahnedeymiş.













































eclipse'in çekileceği yerlerden birisi

[/quote]


[/center]

New Moon...

Twilight Dünya basınında ses getirmeye devam ediyor son olarak Entertainment Weekly'nin Haftalık Hit Listesinde 1. ve 3. sırada Twilight var