THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN - PART 1 - "Relive" TV Spot

30 Temmuz 2010 Cuma

My Own Worst Enemy Dizisinde Taylor Lautner Oynuyor

Alacakaranlık serisiyle dünya çapında bir üne kavuşan yakışıklı oyuncu Taylor Lautner, 2008 ABD yapımı My Own Worst Enemy dizisinin kadrosunda bulunuyor. Üstelik bu kadroda yine aşina olduğumuz bir isim yer alıyor. O da serinin 4. filmi Şafak Vakti’de Renesmee karakteri ile boy gösterecek olan genç yıldız Bella Thorne. Bella Thorne dizide Taylor’un kız kardeşini canlandırıyor.

Dizinin Konusu:

Beynine yerleştirilmiş bir çip ile kişilik bölünmesi yaşayan bir adamın iki kişiliği de birbirinden habersiz. [Ajan Edward Albright ve diğer kişiliği Henry Spivey] Bu ikilinin birbirleri ve düşmanları arasındaki mücadeleyi anlatan bol aksiyonlu bir dizi.

Yönetmenliğini David Semel’in üstlendiği bu dizi ilk sezon bölümleri ile TNT’de her cuma saat 22.15′te ekranlara gelecek. Taylor hayranları bu fırsatı kaçırmasınlar ;) Taylorı baska bi filmde veya dizide görmek herkese tuhaf geliyodur alışmısız onu hep kurt adam rolunde görmeye=)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

New Moon...

Twilight Dünya basınında ses getirmeye devam ediyor son olarak Entertainment Weekly'nin Haftalık Hit Listesinde 1. ve 3. sırada Twilight var